Tapahtumat

Tästä osiosta löydät luettelon tulevista tapahtumista, jotka liittyvät rahoitusmaailmaan. Olipa kiinnostuksesi sitten sijoittamisessa, markkina-analytiikassa tai finanssiteknologiassa, löydät varmasti mielenkiintoisia tapahtumia alla olevasta listasta.

Jos haluat lisätä tapahtuman tähän luetteloon, ota yhteyttä ja kerro lisää.

Tule mukaan verkostoitumaan ja oppimaan alan uusimmat trendit ja käytännöt. Pysy ajan tasalla rahoitusmaailman tapahtumista ja ota osaa keskusteluun.

Slush 2024

Slush 2024

Slush on vuosittain järjestettävä kansainvälinen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma, joka on toiminut vuodesta 2008 lähtien Helsingissä.

Tapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja mediaa sekä auttaa yrittäjiä menestymään ja nostamaan yrityksensä maailman parhaaksi valitsemallaan toimialalla.

Slush houkuttelee myös useita suuryrityksiä kuten Amazon, Google, Alibaba ja Rakuten, jotka vierailevat tapahtumassa säännöllisesti. Tapahtuma on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Euroopan johtavista kasvuyritystapahtumista.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 20. – 21.11.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Sijoittaja 2024

Sijoittaja 2024

Sijoittaja 2024 on suunnattu yksityissijoittajille, sijoitusalan ammattilaisille, yritysten talous- ja rahoitusjohdolle sekä kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille.

Tämän vuoden tapahtuma järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksen Siivessä, joka on monille tuttu yhtiökokouksista ja seminaareista. Siiven viihtyisät ja tunnelmalliset tilat tarjoavat erinomaisen ympäristön tapahtumalle, jossa puheenvuorot jaetaan teemoittain eri saleihin. Siiven tilat mahdollistavat myös aitoja ja inspiroivia kohtaamisia kumppanialueella.

Sijoittaja 2024 -tapahtuman toteuttavat jälleen yhteistyössä Alma Talent ja Messukeskus. Tapahtuman päämediat ovat Kauppalehti ja Arvopaperi.

Tapahtuma järjestetään 28.11.2024 kello 9 – 18.30.